top of page

KAPA-PLATER

Kapa-plater er ofte bedre kjent som foamboards, eller skumplater. De er laget av en kjerne i oppskummet polyurethan og kledd med kartong på begge sider. Tykkelsen på platen og innholdet i kjernen kan variere. 3, 5 og 10 mm tykkelse er vanlige standarder.

Alle de ulike Kapa-platene har særegenheter som gjør dem spesielt godt egnet for det ene eller andre formålet. Felles for alle er at de er lette, allsidige, stilige, rimelige og enkle å bearbeide.

En kort info om de ulike produktene er listet opp under bildene. Klikk på produkttypene under for å komme til produktsidene. Der får du opp pris og mer detaljert informasjon.

KAPALINE

EN RIMELIG ALLROUNDER

KapaLine er den enkleste og rimeligste av alle Kapa-platene. KapaLine funker til alle plakaterings-, modellerings- og display-behov dersom sluttproduktet ikke skal henge for lenge, tåle for stor vekt, eller har andre krav til kvalitet og varighet. 

Platen tåler UV-print, silketrykk og direkte maling. Den er lett å bearbeide med selv de enkleste kniver, og kan til og med formskjæres til logoer såvel som mer avanserte modeller.

KapaLine er den den absolutt mest solgte Kapa-platen, Det er en skikkelig allrounder, til en hyggelig penge.

KAPAFIX

KAPA MED SELVKLEBENDE LIM

KapaFix har selvklebende lim på en side, for enkel montasje av plakater, fotos, collager og lignende. Platen er ekstra stabil grunnet en tynn aluminiumsforsterkning på begge sider, mellom pappsjiktet og kjernen.

KAPAGRAPH

EKSKLUSIV MATT FINISH

KapaGraph leveres i kritthvit eller dyp svart farge. Overflaten er matt med et eksklusivt preg, godt hjulpet av kjernen som er gjennomfarget i samme farge som platen. Mattheten gjør platene svært godt egnet i fotoarbeid, da de ikke gir lysreflekser på samme måte som andre Kapa-plater. Den samme fordelen gjelder også i displaysammenheng der gjenskinn kan være forstyrrende, som for eksempel sammen med smykker, glass og andre blanke produkter.

NB! KapaGraph er for øyeblikket bestillingsvare. Minimum tre uker leveringstid.

KAPAPLAST

PLASTBESKYTTET OVERFLATE

KapaPlast har har en fuktavstøtende, beskyttende plastfolie over kartongen. Folien gir KapaPlast en rekke fordeler. Den viktigste er kanskje kvaliteten ved direkteprint på platene. Tekst og linjer, såvel som bilder, blir klarere og skarpere på KapaPlast enn på KapaLine.

Plastoverflaten gjør også at platene kan benyttes som WhiteBoards for en kortere periode. Post-It og tape er lettere å reposisjonere, og i tillegg sitter knappenåler bedre grunnet friksjonen i plasten. KapaPlast er derfor ypperlig egnet som Mood Boards.

bottom of page