KAPA-plater

Kapa-plater er ofte bedre kjent som foamboards, eller skumplater. De er laget av en kjerne i oppskummet polyurethan og kledd med kartong på begge sider. Tykkelsen på platen og innholdet i kjernen kan variere. 3, 5 og 10 mm tykkelse er vanlige standarder. Noen kjerner kan ha annen farge og andre igjen har f eks brannhemmende egenskaper.

Alle de ulike Kapa-platene har særegenheter som gjør dem spesielt godt egnet for det ene eller andre formålet. Felles for alle er at de er lette, allsidige, stilige, rimelige og enkle å bearbeide.

Hver gruppe er lagt inn som ett produkt. Du må velge tykkelse, format og antall (samt farge der det er en opsjon) for å få opp prisen.

I størrelsene 50x70 og 70x100 må du gjerne fylle en halv eller hel pakke med forskjellige KAPA-plater, men det er ingen rabatt på blandingspakker.

En kort info om de ulike produktene er listet opp under bildene. Klikk på produkttypene under for å komme til bestillingssiden. Der får du opp pris, samt mer detaljert informasjon.

KapaLine - Allrounder til en hyggelig peng

KapaLine er den enkleste og rimeligste av alle Kapa-platene. KapaLine funker til alle plakaterings-, modellerings- og display-behov dersom sluttproduktet ikke skal henge for lenge, tåle for stor vekt, eller har andre krav til kvalitet og varighet. 

Platen tåler UV-print, silketrykk og direkte maling. Den er lett å bearbeide med selv de enkleste kniver, og kan til og med formskjæres til logoer såvel som mer avanserte modeller.

KapaLine er den den absolutt mest solgte Kapa-platen, Det er en skikkelig allrounder, til en hyggelig peng.

KapaFix - Forsterket lettvektsplate med selvklebende lim

KapaFix har selvklebende lim på en side, for enkel montasje av plakater, fotos, collager og lignende. Platen er ekstra stabil grunnet en tynn aluminiumsforsterkning på begge sider, mellom pappsjiktet og kjernen.

KapaGraph - flott, eksklusiv og anvendelig

KapaGraph leveres i kritthvit eller dyp svart farge. Overflaten er matt med et eksklusivt preg, godt hjulpet av kjernen som er gjennomfarget i samme farge som platen. Mattheten gjør platene svært godt egnet i fotoarbeid, da de ikke gir lysreflekser på samme måte som andre Kapa-plater. Den samme fordelen gjelder også i displaysammenheng der gjenskinn kan være forstyrrende, som for eksempel sammen med smykker, glass og andre blanke produkter.

KapaTech - ekstra kraftig og stabil, med ekstrem belastningsevne

KapaTech er Kapa-familens råtass! Yttersjiktet er en 0,3 mm hvitlakkert aluminiumsfolie, noe som gir ekstrem stabilitet. KapaTech kan brukes både innendørs og utendørs, printes på begge sider, og bearbeides til bruk i mange ulike formål. KapaTech kan brukes til kommersielle formål i skilt og display der kravene til stabilitet og levetid er viktige.

KapaTech kan lamineres på samme måte som vanlige møbelplater. Platene bearbeides med vanlige verktøy for tre- og metallarbeider. Kuttes med sag. Spor for nøyaktig kantknekking gjøres med fres.